Veelgestelde vragen over account:

Geen probleem, iedereen vergeet wel eens een wachtwoord.

Normale manier:
Als je je via ons bent geregistreerd (niet via social media zoals Facebook) dan is je wachtwoord herstellen makkelijk en snel gedaan. Ga naar de inloggen pagina en vul bij colom "Wachtwoord vergeten?" je e-mail adres in.
Na enkele seconden/minuten ontvang je een e-mail van ons naar het door jouw opgegeven email adres waar een link in staat om je wachtwoord te herstellen.

Via de editor/software:
Niets is vervelender dan je wachtwoord vergeten terwijl je een product aan het maken ben, daarom hebben wij in de editor/software een andere techniek toegepast zodat je deze pagina niet hoeft te verlaten.
In de editor klik je op opslaan of bestellen, nu verschijnt er een popup die vraagt om in te loggen.
In deze popup klik je op "Wachtwoord vergeten." en vul je je email adres in, je ontvangt nu een email met een code in je mailbox van het door jouw opgegeven email adres binnen enkele seconden/minuten. Deze code vul je in in de popup, hierna komt de mogelijkheid om je wachtwoord te herstellen.

Voorwaarden:
- Je wachtwoord kan maar 1x hersteld worden via de link/code die wij je toesturen.
- Dit geldt alleen voor accounts geregistreerd bij ons, niet via social media zoals Facebook.

Stuur ons een email

Stuur ons een email via het contactformulier, wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren.

Facebook berichtje

Makkelijk in contact komen via Facebook Messenger? Klik op de knop, wij proberen dezelfde dag nog antwoord te geven.

Picbox Beeldmerk

Beste mobiele bezoeker,

De website en software van Picbox zijn aangepast om producten te maken via je smartphone. Wél zijn sommige functionaliteiten zoals het plaatsen van smileys (nog) niet mogelijk.

Android gebruikers:
Bij het uploaden van foto's kan je lang drukken op een foto, hiermee activeer je de functie om meerdere foto's tegelijk te uploaden in plaats van 1 voor 1.