Veelgestelde vragen over bestellingen:

Nederland:
Wij proberen alles zo duidelijk en eerlijk mogelijk te houden, hierdoor besloten wij altijd gratis verzending aan te bieden, je betaald alleen voor de prijs die je ziet bij het product, wij doen de rest.

België:
Onze producten worden gemaakt in Nederland, verzenden naar België kost €2,95.

Wij proberen het voor iedereen mogelijk te maken om bij ons te bestellen, daarom bieden wij een grote selectie betaalmogelijkheden. Hieronder volgt een overzicht van de betaalmogelijkheden en tarieven.

Betaalmogelijkheid Prijs Informatie
iDeal Gratis! iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.
PayPal Gratis! PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.
Bancontact
Mister Cash
Gratis! Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de voormalige ASLK oftewel Fortis, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland.
Creditkaart 3% van het totaalbedrag. De CreditCard staat bekend als een veilig betaalmiddel met goede verzekering.

Stuur ons een email

Stuur ons een email via het contactformulier, wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren.

Facebook berichtje

Makkelijk in contact komen via Facebook Messenger? Klik op de knop, wij proberen dezelfde dag nog antwoord te geven.

Picbox Beeldmerk

Beste mobiele bezoeker,

De website en software van Picbox zijn aangepast om producten te maken via je smartphone. Wél zijn sommige functionaliteiten zoals het plaatsen van smileys (nog) niet mogelijk.

Android gebruikers:
Bij het uploaden van foto's kan je lang drukken op een foto, hiermee activeer je de functie om meerdere foto's tegelijk te uploaden in plaats van 1 voor 1.