Veelgestelde vragen over software:

Wij proberen onze editor/software zo makkelijk mogelijk te maken, maar wij begrijpen dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is, wij hebben in de editor/software een knop toegevoegd "Hoe werkt dit?" (na het uploaden op "verder" klikken).

Deze knop activeert een tour door onze editor/software die de functionaliteiten laat zien en hoe onze editor/software het best te gebruiken is.

Mocht iets nog niet helemaal duidelijk zijn of als je een suggestie hebt voor ons laat het ons weten via het contactformulier of via social media.

Algemene informatie:

Als je foto's upload schalen wij de foto's naar beneden omdat het anders erg zwaar wordt voor je internet browser om zoveel hoge kwaliteit foto's in te laden.

Het is mogelijk dat je foto onscherp lijkt maar dat de kwaliteitsmeter aangeeft dat de kwaliteit goed is. Vertrouw op de kwaliteitsmeter.

https://www.picbox.nl/static/img/kwaliteitsmeter.jpg" />

 

 

Aanbevolen pixels (hoogte x breedte) Kwaliteit DPI (Dots per inch)
800x1000 (en groter) Goed 300+
400x500 tot 800x1000 Gemiddeld 150-300
400x500 (en kleiner) Slecht 0-150

 

 

Geupload via Facebook, Instagram, Dropbox, Google Drive etc:

Als je jouw foto's via social media geupload hebt dan uploaden wij de meest grote resolutie die beschikbaar is voor deze foto.


Stuur ons een email

Stuur ons een email via het contactformulier, wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren.

Facebook berichtje

Makkelijk in contact komen via Facebook Messenger? Klik op de knop, wij proberen dezelfde dag nog antwoord te geven.

Picbox Beeldmerk

Beste mobiele bezoeker,

De website en software van Picbox zijn aangepast om producten te maken via je smartphone. Wél zijn sommige functionaliteiten zoals het plaatsen van smileys (nog) niet mogelijk.

Android gebruikers:
Bij het uploaden van foto's kan je lang drukken op een foto, hiermee activeer je de functie om meerdere foto's tegelijk te uploaden in plaats van 1 voor 1.